Zirkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak, Mevlüt kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.


“Peygamberimizin hayatını örnek almalıyız

Zirkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak,  Mevlüt kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

İrfan Bucak açıklamasında şöyle dedi:

"'Dinimizde var olan sınırsız güzelliklerin yaşandığı mübarek gecelerden biri olan Mevlit Kandil’ini idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu gece alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya geldiği mübarek gecedir. Peygamberimizin ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve örnek almak bizim en başta gelen görevlerimizdendir.

Asıl o zaman O’nun sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmış oluruz. Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır. Hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuzdur İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günde, Mevla’nın sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden ve gönüllere umutla huzuru dolduran o yüce dergahından hepimizin bir nebze de olsa faydalanmasını dilerim. Bu vesileyle başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Mevlit Kandilini kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar diler, saygılarımı sunarım"




  • RMMO KOMUTANI ZERVAKİS’İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI ... +Detaylı Bilgi
  • LİMASOL’DA PROTESTO GÖSTERİLERİ ... +Detaylı Bilgi
  • NURİS: ANASTASİADİS’İN “KULLANIM KAYBI TAZMİNATI” VAADİ YERİNE GETİRİLEMEZ ... +Detaylı Bilgi
  • HER 10 RUM’DAN 6’SI GÜNEY KIBRIS’TAKİ DEVLETİN “YOLSUZLUK DEVLETİ” OLDUĞUNA İNANIYOR ... +Detaylı Bilgi
  • RUM SAVUNMA BAKANI’NDAN TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ ... +Detaylı Bilgi
  • ROLANDİS: “KAYBEDİLMİŞ FIRSATLAR, KAYBEDİLMİŞ VATANLARA GÖTÜRÜR” ... +Detaylı Bilgi
  • ŞİLLURİS: “KIBRIS SALDIRGAN VE YAYILMACI GÜÇLERE KARŞI KENDİNİ SAVUNMAYA HAZIRDIR” ... +Detaylı Bilgi
  • İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ: GÜNEY KIBRIS’TA, DÜZENSİZ GÖÇMENLERE KÖTÜ MUAMELE YAPILIYOR ... +Detaylı Bilgi