VOLKAN’A TEBRİK YAĞDI;TEŞEKKÜR EDERİZ…

 

Yayın hayatına başlamasının 19.yıldönümü nedeniyle Gazetemiz VOLKAN’a tebrik mesajları yağdı. Kıbrıs Türk Halkının Milli Davasının Sesi Volkan Gazetesini ilk kutlayanlar arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,KKTC Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Anavatan Türkiye eski Başbakan Yardımcısı-Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel oldu..

 

 TATAR:Volkan Gazetesi’nin 19. Kuruluş Yıldönümünü yürekten kutlarım. Milli davamıza yapmakta olduğunuz katkılar, gerçekten yıllardan beridir kesintisiz olarak sürdürdüğünüz yayınlarla takdire şayandır.Büyük fedakarlıklarla, maddi manevi 19 yıldır sürdürdüğünüz Volkan yayınlarının milli davamıza yapmakta olduğu katkıların devamını temenni eder, başarılar dilerim.

TÖRE:Milli mücadelemizin ilk kıvılcımı  Volkan’la başladı. TMT ile zafere ulaştı. Gazeteniz Volkan da ismine yakışır şekilde yayınlar yapmaktadır. İstiklâl ve özgürlük Volkan’ın temelini teşkil etmektedır. Biz beraberiz, hep birlikte VOLKANIZ..TEBRİKLER  EDERİZ.BAŞARILAR  DİLERİZ. ÇİZGİNİZ BİZE IŞIK TUTMAKTADIR.

ERTUĞRULOĞLU :Tebrikler Hüseyin kardeşim; arkadaşlarınla birlikte Ulusal davamıza sahip çıkmak ve başarıya giden yolda katkı koymak için 19 yıldır her türlü takdire şayan bir mücadele sergilemektesin; en içten duygularla kutlar, başarılarınızın devamını dilerim...

 GÜREL:Kuruluşundan bu yana ilkeli, Kıbrıs Milli Davasına sahip çıkan yayıncılığı ile Kıbrıs Türk halkının gönlünde kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Volkan Gazetesi’nin 19.yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, başta siz olmak üzere gazetenizin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

 

 

ARKADA DEVAM

 

VOLKAN’A TEBRİK YAĞDI; TEŞEKKÜR EDERİZ…

 

Yayın hayatına başlamasının 19.yıldönümü nedeniyle Gazetemiz VOLKAN’a tebrik mesajları yağdı. Kıbrıs Türk Halkının Milli Davasının Sesi Volkan Gazetesini ilk kutlayanlar arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,KKTC Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Anavatan Türkiye eski Başbakan Yardımcısı-Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel oldu..

Sayın Hüseyin Macit Yusuf

Volkan Gazetesi,

Volkan Gazetesi’nin 19. Kuruluş Yıldönümünü yürekten kutlarım. Milli davamıza yapmakta olduğunuz katkılar, gerçekten yıllardan beridir kesintisiz olarak sürdürdüğünüz yayınlarla takdire şayandır.

Merhum Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş ile birlikte, 25 yıl önce beraber yayınlamakta olduğumuz Kıbrıslı dergisi bu anlayışın bir öncüsüydü.

Büyük fedakarlıklarla, maddi manevi 19 yıldır sürdürdüğünüz Volkan yayınlarının milli davamıza yapmakta olduğu katkıların devamını temenni eder, başarılar dilerim.

Ersin Tatar

KKTC Cumhurbaşkanı

 

 

 

Sn. Hüseyin M.Yusuf

Volkan Gazetesi

Tebrikler Hüseyin kardeşim; arkadaşlarınla birlikte Ulusal davamıza sahip çıkmak ve başarıya giden yolda katkı koymak için 19 yıldır her türlü takdire şayan bir mücadele sergilemektesin; en içten duygularla kutlar, başarılarınızın devamını dilerim...

Tahsin Ertuğruloğlu

KKTC Dışişleri Bakanı

 

 

 

Sn.Hüseyin Macit Yusuf

Volkan Gazetesi

Milli mücadelemizin ilk kıvılcımı  Volkan’la başladı. TMT ile zafere ulaştı. Gazeteniz Volkan da ismine yakışır şekilde yayınlar yapmaktadır. İstiklâl ve özgürlük Volkan’ın temelini teşkil etmektedır. Biz beraberiz, hep birlikte VOLKANIZ..TEBRİKLER  EDERİZ.BAŞARILAR  DİLERİZ. ÇİZGİNİZ BİZE IŞIK TUTMAKTADIR.

Zorlu Töre

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı

 

 

 

 

Sn.Hüseyin Macit Yusuf

Volkan Gazetesi Gn.Yay.Yön.

Kuruluşundan bu yana ilkeli, Kıbrıs Milli Davasına sahip çıkan yayıncılığı ile Kıbrıs Türk halkının gönlünde kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Volkan Gazetesi’nin 19.yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, başta siz olmak üzere gazetenizin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

Şükrü Sina Gürel

TC Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı 

 

 

 

Volkan Gazetesi

Tebrik ederim Hüseyin bey. Volkan gazetesi bir gurur abidesidir. Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin mihenk taşı haline gelmiştir. Nice 19 senelere inşaAllah.

Sunat Atun

UBP Gazimağusa Milletvekili.

 

 

 

 

Sn.Hüseyin Macit Yusuf

Akdeniz Medya Grubu Başkanı

 

Kıbrıs Türk halkının Milli Sesi Volkan Gazetesi’nin 19.Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Volkan’ın KKTC’nin tanınması misyonunu selamlarken, bu vesile ile her zaman Kıbrıs’lı Türk kardeşlerimin yanında olduğumu bildirim. 

Cefi Jozef Kamhi

Avrupa Yahudi Parlamentosu Başkan Yardımcısı 

TBMM 20.Dönem Milletvekili

 

 

Sayın Büyükelçim, Hüseyin abim nice nice yıllar dilerim. KKTC’nin tanınması ve kalkınması sürecinde daha önce de belirttiğim üzere Kıbrıslı Türk kardeşlerimizin yanında olacağız. Sahibi olduğum şirketler ve yabancı ortaklarımız çok yakında gerekli atılımları yapmak üzere kolları sıvamıştır. Volkan gazetesi KKTC’nin milli sesidir ve dünyanın her tarafındaki Türklere ışık tutmakta,yol göstermektedir.Nice 19 yıllar olsun …

Moiz Mitrani

Kurtuluş Şirketler Grubu Yön.Kur.Başkanı

 

Değerli Hüseyin kardeşim 20 yıl önce Ulusal Halk Hareketi'ni kurma kararı aldığım zaman bu hareketin bir yayın organı olması gerektiğini de düşünmüştüm. Volkan'ı bu düşüncenin sonucu olarak haftalık  bir bülten şeklinde yayınlamaya başlamıştım.

Annan planının ayak sesleri duyulunca Rahmetli liderimiz Denktaş 'ın da onayıyla Volkanı günlük bir gazeteye dönüştürme kararı aldığımda ilk aklıma gelen kurulacak şirketin ortakları arasında senin de olmandı. Tereddüt etmeden kabul ettin. Gerekli bilgisayar vb teknik cihazları aldın ve birlikte yola çıktık. Bu süreçte Rahmetli Hulusi Özyay da matbaası ile yanımızda yer alarak ortağımız oldu. Yıllarca birlikte mücadele ettik. Sağlık nedenleriyle 6 yıl önce büyük bir iç huzurla Volkanı tamamıyla sana devrederek ama her zaman sana destek vererek sahiplik ve yönetimden çekildim. Tartışmalarımız ayrılıklarımız elbette oldu ama VOLKAN ilk gün yayınladığımız yayın ilkelerinden taviz vermeden yayınlarına devam etti. Aradan 19 yıl geçti, son 6 yılda da tamamıyla senin sahipliğinde ve kontrolünde ama aynı milli çizgide yayınlarına devam ettiğin için seni kutlarım. Bu ekonomik koşullarda bunu başarmak büyük özveri ve mücadele ruhu gerektirir. Bu ruh ve özveri sende var olduğu içindir ki VOLKAN yayınlarına devam ediyor . Gazetemizin 19.yılını bu düşüncelerle kutluyorum. Bu kutsal yolda sana başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi bu mücadele çizgisi devam ettiği sürece yanında olmaya devam edeceğimin sözünü veriyorum. Mücadeleye devam.

Sabahattin İsmail

Gazeteci/Yazar

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R.Denktaş’ın Danışmanı

 

 

Sayın Hüseyin M.Yusuf

Volkan Gazetesi

Değerli Büyükelçim,Macit beyefendi,

Şahsınızda Volkan Gazetesini yararlı bir şekilde bu günlere taşıyan herkese selam,sevgi ve saygılar sunuyorum. Başta Rauf R.Denktaş ve emeği geçen müteveffalara Allahtan rahmet diliyorum.

İlker Güven 

Emekli Amiral

 

19 yıl bir gazeteyi idame ettirmek maddi manevi çok büyük fedakarlıklar istiyor Hüseyin abi. Başlangıcından itibaren bu özveriyi gösterdiğin için seni tebrik eder VOLKAN gazetesine çizgisinden sapmadan uzun ömürler dilerim.

Ziya Emir

Ziya Emir Group Başkanı

 

 

Sevgili Hüseyin Kardeşim nice 19 yıllara...Ulusal Davanın kalesi olarak iyi ki varsınız...Içten tebrikler...

ÇAVLAN SÜERDEM

Emekli Büyükelçi

 

 

Kıymetli Hüseyin ağabey, davanız için verdiğiniz mücadeleyi, aldığınız riskleri ve sonucunda elde edilen zaferlerdeki payınızı gözlemliyorum. Ümit ederim emekleriniz aktif mücadelede rol almanız ve Volkan medyanıza artan destekler ile devam eder. Nice yıllara... 

Fatih Yamaner

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi

 

 

Canım ağabeyim, yaklaşık 12-13 yılına şahidim ve davadan gram şaştığınızı görmedim. İlk defa Rahmetli Denktaş Bey’i yolcu ederken huzurunda sizinle kucaklaşmıştık, bir ömür boyu süreceğini o an hissetmiştim. Allah ömrünüze bereket versin. Adım adım yürüdüğümüz zafere giden bu yolda çok önemli bir mihenk taşı olan Volkan Gazetemize harika manşetler atabilmenizi Yüze  Allah’tan niyaz ediyorum. Yaşasın Kıbrıs Türk’ünün haklı davası , yaşasın tam bağımsız Türkiye ve Kıbrıs Türk Cumhuriyetleri 

ORKUN AYTEK

İşadamı

 

 

 

Sn.Hüseyin M.Yusuf

Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim Volkan Gazetesi ulusal sesimiz oldu. Başarılarınız daim olsun.

Eyüp Zafer Gökbilen

Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı

 

 

 

 

Hüseyin M.Yusuf

19 çok önemli bir sayıdır ..Bir gazetenin 19 . Yıla ulaşması ise çok büyük emekler sonrası oluşmuş koca bir çınara benzer.. Size ve tüm emek  verenlere bu Çınar’ın altında daha nice nice yıllar dilerim... 19. Yılınız kutlu olsun .

Ertan Birinci

15 Kasım Kıbrıs  Üniversitesi mütevelli heyeti Başkanı ...

 

Volkan Gazetesi

Hüseyin Macit Yusuf

Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Milli çizgideki Volkan’ın hizmetleri satırlara sığmaz.. Nice seneler.

Av. Ufuk Özkap

 

Hayırlı olsun.. Nice 19.yıllara. başarılarınızın devamını dilerim.

Ahmet Yabuloğlu

Yeniçağ Gazetesi İcra Kurulu Başkanı

 

 

NİCE NİCE YILLARA.. 

BAŞARININ DEVAMI DİLEĞİYLE.

SEVGİLER...

Sermed Emin

Eski Enformasyon Dairesi Müdürü

 

Nice yaşları olsun " Volkan" ın...

Başarılarla dolu yayımların devamı dileğiyle,tebrikler sevgili dostum...

Efe Kırmızıoğlu

İşadamı

 

 

Tebrik ederim sevgili dostum.  Nice yıllara...

Av.Enver Öztürk

 

Milli ruhun simgesi... nice yıllara olsun Volkan gazetemize @Hmy Vodafone abim. Değeri umarım yokluğunda değil varlığında hissedilir ve devletimiz desteklerini esirgemez. Az da olsa kalan son medya kalelerimiz varlığına devam eder..

Nazmi Pınar

 

Kutlu olsun, 19 yıl dile kolay, Başarılarınızın devamını dilerim.

Cahit Kayıarslan

KKTC Ticaret Ataşesi 

 

Milli davanın sesi, Kıbrıs Türklerinin Volkanı. Yayın hayatın daim olsun. Emek verenler Sağ olsun. Tebrikler büyükelçim.

Hüseyin Özbek

 

Tebrik eder,kutlarım.

Yusuf Kanlı

Gazeteci/Yazar

 

Kutluyorum. Ses getiren bir yayın yapıyorsunuz. Yakından takip ediyor ve aydınlanıyoruz. Teşekkürler.. Nice yıllar başarılı yayınlar diliyorum...

Bülent Kadri Önal

Vatan Partisi Şişli Belediye Bşk.Adayı

 




  • RMMO KOMUTANI ZERVAKİS’İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI ... +Detaylı Bilgi
  • LİMASOL’DA PROTESTO GÖSTERİLERİ ... +Detaylı Bilgi
  • NURİS: ANASTASİADİS’İN “KULLANIM KAYBI TAZMİNATI” VAADİ YERİNE GETİRİLEMEZ ... +Detaylı Bilgi
  • HER 10 RUM’DAN 6’SI GÜNEY KIBRIS’TAKİ DEVLETİN “YOLSUZLUK DEVLETİ” OLDUĞUNA İNANIYOR ... +Detaylı Bilgi
  • RUM SAVUNMA BAKANI’NDAN TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ ... +Detaylı Bilgi
  • ROLANDİS: “KAYBEDİLMİŞ FIRSATLAR, KAYBEDİLMİŞ VATANLARA GÖTÜRÜR” ... +Detaylı Bilgi
  • ŞİLLURİS: “KIBRIS SALDIRGAN VE YAYILMACI GÜÇLERE KARŞI KENDİNİ SAVUNMAYA HAZIRDIR” ... +Detaylı Bilgi
  • İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ: GÜNEY KIBRIS’TA, DÜZENSİZ GÖÇMENLERE KÖTÜ MUAMELE YAPILIYOR ... +Detaylı Bilgi